Újságíró szakköröseink között többen is szívesen töltik szabadidejüket a konyhában. Néhány kedvenc étel receptjét le is írták nektek. Ha szívesen megoszanád a te kedvenc ételed elkészítésének ezidáig féltve őrzött titkait, ne habozz! Írd le, készítsd el, fotózd le, győzd meg a többieket: a főzés bizony nem atomfizika (amúgy az is, hiszen az alapanyagok is atomokból állnak), de az eredmény nagyon élvezhető és finom.
Várjuk a recepted:

Várjuk kedvenc, kipróbált receptjeidet!
Újságíró szakköröseink között többen is szívesen töltik szabadidejüket a konyhában. Néhány kedvenc étel receptjét le is írták nektek. Ha szívesen megoszanád a te kedvenc ételed elkészítésének ezidáig féltve őrzött titkait, ne habozz! Írd le, készítsd el, fotózd le, győzd meg a többieket: a főzés bizony nem atomfizika (amúgy az is, hiszen az alapanyagok is atomokból állnak), de az eredmény nagyon élvezhető és finom.
Várjuk a recepted:
Vélemény, hozzászólás?